Wsnp afgewezen

Wsnp afgewezen? Onze wsnp advocaten helpen u meteen hoger beroep aan te tekenen. Helemaal pro deo! Wij werken in heel Nederland.

Is uw verzoek tot toelating Wsnp afgewezen? Bel 085 – 06 06 069 (lokaal tarief) of mail uw vraag. Wij gaan direct voor u in hoger beroep. Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar!

Schuldsanering afgewezen, wat nu?

Als u de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (Wsnp) heeft aangevraagd, maar u wordt niet toegelaten tot de wsnp, kunt u altijd in hoger beroep.

Tegen deze afwijzing van de Wsnp moet u in hoger beroep gaan. De hoger beroepstermijn bedraagt slechts 8 dagen, dus bel, App of mail ons snel uw zaak.

Wsnp afgewezen? Ga altijd in hoger beroep!

Via een hoger beroep kunt u alsnog toegang krijgen tot de Wsnp. De advocaat helpt u gratis met het hoger beroep wsnp . Als de Wsnp aanvraag is afgewezen, moet u binnen 8 dagen reageren. Ook het weekend telt mee!

Gaat u niet in hoger beroep, dan kunnen de schuldeisers zich bij u blijven melden en blijven u achtervolgen totdat alles is afbetaald. Pas na tien jaar wachten kunt u namelijk pas een nieuwe aanvraag indienen voor de schuldsanering.

Ga altijd in hoger beroep Wsnp!

Wilt u beroep aantekenen tegen een beslissing van de rechter over de schuldsanering? Een advocaat van de WSNP Balie verdedigt graag uw belangen en komt daadwerkelijk voor u op!

Wacht niet tot de beroepstermijn is verlopen en neem direct contact met ons op.

Pro deo wsnp advocaat

In schuldsaneringszaken is de inzet van een advocaat altijd kosteloos. De advocaat werkt op basis van gesubsidieerde bijstand (pro deo).

Alle wsnp advocaten van de Wsnp Balie werken altijd op pro deo basis.
Bel 085 – 06 06 069 (lokaal tarief) of mail uw vraag.

Wij helpen u altijd

Vul uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om uw zaak te bespreken.

Let op: tegen een besluit moet u binnen acht dagen beroep indienen. Na deze termijn wordt de beslissing definitief!