Hoger beroep Wsnp

Wij helpen u bij hoger beroep wsnp. Heeft de rechter beslist dat u niet wordt toegelaten tot de Wsnp of dat de Wsnp wordt beëindigd zonder dat u een schone lei krijgt?

Dan is het zaak om daar binnen 8 dagen tegen in hoger beroep te gaan bij het Gerechtshof. Het Gerechtshof zal de beslissing van de rechtbank heroverwegen waardoor u wellicht toch tot de Wsnp door het hoger beroep kan worden toegelaten of een schone lei kunt krijgen. Onze wsnp advocaten helpen u gratis in hoger beroep.

Bel 085 – 06 06 069 (lokaal tarief) of mail uw vraag. Wij gaan direct voor u in hoger beroep.
Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar!

De procedure bij hoger beroep wsnp

De wsnp advocaat zal allereerst contact met u opnemen om de stand van zaken te bespreken. Daarna wordt er zo snel mogelijk een beroepschrift voor u opgesteld waarin staat waarom u het niet eens bent met de beslissing van de rechter. Dit beroepschrift stuurt de advocaat vervolgens naar het Gerechtshof. Uiteindelijk wordt er een zitting georganiseerd waarin het beroepschrift mondeling kan worden toegelicht en de rechters u vragen kunnen stellen. De rechters zullen tot slot op basis van de stukken beslissen of u alsnog wordt toegelaten tot de Wsnp of dat u een schone lei krijgt. In principe wordt de beslissing van de rechter derhalve heroverwogen door het Gerechtshof.

Bel 085 – 06 06 069 (lokaal tarief) of mail uw vraag. Wij gaan direct voor u in hoger beroep.
Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar!

Waarom een advocaat inschakelen?

Als u niet wordt toegelaten tot de Wsnp of u geen schone lei krijgt na beëindiging van de Wsnp kan dat voor u grote gevolgen hebben. Zo herleven de schulden wanneer de Wsnp wordt beëindigd en u geen schone lei krijgt. Dit betekent dat de schuldeisers u snel weer zullen opzoeken om de schulden bij u op te eisen. Daarom is het belangrijk om in hoger beroep te gaan met een ervaren en gespecialiseerde advocaat die uw belangen zo goed mogelijk kan behartigen. Zo kunt u er wellicht voor zorgen dat u toch wordt toegelaten tot de Wsnp of een schone lei krijgt. Bovendien is een advocaat in het geval van de Wsnp altijd kosteloos omdat er wordt gewerkt op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand!

Bel 085 – 06 06 069 (lokaal tarief) of mail uw vraag. Wij gaan direct voor u in hoger beroep.
Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar!

Ga op tijd in hoger beroep!

Omdat hoger beroep slechts binnen 8 dagen kan worden ingesteld is het belangrijk dat u de zaak zo snel mogelijk overdraagt naar een advocaat. Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek waarin de mogelijkheden kunnen worden besproken.

Alle wsnp advocaten werken altijd op pro deo basis.

Neem contact met ons op

Bel 085 – 06 06 069 (lokaal tarief) of mail uw vraag. Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar!

Of stuur eenvoudig en snel een e-mail: