vroegtijdige beeindiging wsnp

Vroegtijdige beëindiging wsnp? U kunt tegen deze uitspraak in Hoger Beroep. Wij helpen je gratis. Helemaal pro deo! Wij werken in heel Nederland.

Is uw wsnp vroegtijdig beëindigd? Bel 085 – 06 06 069 (lokaal tarief). Wij gaan direct voor u in hoger beroep. Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar!

Wat te doen bij vroegtijdige beëindiging wsnp?

Wanneer uw wsnp traject vroegtijdig wordt beëindigd omdat de rechter commissaris vindt dat u zich niet aan de regels heeft gehouden zal dat een grote impact op u hebben. U heeft het recht om tegen deze uitspraak in hoger beroep te gaan.

In hoger beroep gaan tegen de uitspraak is 100% gratis en geeft u de kans om uw wsnp traject schone lei af te ronden. Wij helpen u direct en gratis met het hoger beroep, neem vandaag nog contact op.

Wij helpen u altijd 7 dagen per week en 100% gratis om bezwaar te maken in hoger beroep tegen de vroegtijdige beëindiging van uw wsnp traject.

Let op: Tegen deze afwijzing van de Wsnp moet u in hoger beroep gaan. De hoger beroepstermijn bedraagt slechts 8 dagen, dus bel, App of mail ons snel uw zaak.Wacht niet tot de beroepstermijn is verlopen en neem direct contact met ons op.

Pro deo wsnp advocaat

In schuldsaneringszaken is de inzet van een advocaat altijd kosteloos. De advocaat werkt op basis van gesubsidieerde bijstand (pro deo).

Alle wsnp advocaten van de Wsnp Balie werken altijd op pro deo basis.
Bel 085 – 06 06 069 (lokaal tarief) of mail uw vraag.

Wij helpen u altijd bij vroegtijdige beëindiging wsnp traject

Vul uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op om uw zaak te bespreken.

Let op: tegen een besluit moet u binnen acht dagen beroep indienen. Na deze termijn wordt de beslissing definitief!